Tre vakre surdeigsbrød blir til. Nå er de frustrerte fruene imidlertid så tåpelige at jeg kan nesten ikke stå for at jeg lar meg underholde av dem, men det går såvidt
Denne deilige eplekaken bakes av gjærdeig og smaker kjempegodt lun med pisket krem til. Hvis du ikke er så heldig å ha et epletre i hagen, eller kjenne noen som har det, så bugner butikkene nå med gode norske epler
Dryss på maldonsalt og smak til med nykvernet pepper. Med hvit mozzarella, røde tomater og grønn basilikum som representerer fargene i det italienske flagget, er dette en patriotisk salat som serveres over hele Italia
Brød bakt med surdeig som tilsetning har en fyldigere smaksprofil enn brød uten surdeig. Tre spiseskjeer surdeig, redusert gjærmengde, kald deigvæske og lang hevetid
O. m. d. u. e. r. b. l. a. n. t. s. o. i. k. f. å. y. j. g. p. ø. v. E. ,. h. 1. L. A. K. S. G. B. Å. T. P. R. I. –. J. 2. U. C. M. D. F. c. 3. ’. N. H. æ. ) l
Her har du tre middagsretter som skal godgjøre seg mens du kan gjøre noe du har lyst til. Det er palmesøndag og mange har kanskje litt bedre tid i uken som kommer
- som passer til familieselskap eller en hyggelig sammenkomst for venneflokken ~*♥*~. -Også er det den balansegangen igjen da, hvor man bare har en stekeovn, gjestene skal ikke vente for lenge mellom rettene -og i tillegg skal du, som kokk og vert også kunne kose deg ♥
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.