Kyllingen er lett å lage og har en fabelaktig aromatisk smak «et tygg og du er hekta»- promise. Saftig kyllingfilet og sprøstekt parma med hint av timian, cheddar og sitron er uimotståelig
Veldig kjekt med en "alt-i-ett"-rett, mindre oppvask for liksom-trønderen. Selv barna, som det ikke alltid er så enkelt å forutsi hva de vil like, spiste mye kylling
Ei middels stor høneTo store gulrøtterFire poteterSeks spiseskjeer risEn purreløkSelleriblad og -rotPersilleSalt, pepperVannSaft fra to sitronerEt stort eller to små eggLegg høna i ei stor gryte, fyll opp med vann så det godt dekker høna, tilsette en spisekje salt
Siden det er gluten i alle panerte ferdigprodukter er ikke det noe vi spiser lenger og det er jo bare bra, siden det ikke er en sunn måte å tilberede mat på - men godt er det jo
Kylling buljongterning. Del bacon i biter og stek bitene lett uten at de blir sprøstekt, del kyllingfileten i passe store biter og stek den også i smør/olje slik at den får en lett brunfarge, men ikke gjennomstekt