God mandag dere,. Frisk og fin start på uken. Jeg reiser hjem til Oslo i dag, trist å reise vekk fra familien, men fint å treffe venner og kjæresten igjen
Laks og ørret er vel det enkleste å bli glad i dersom man liker sjømat. De er milde i smak og tar raskt opp krydder og det er fort gjort å grille eller steke
Det eneste som gjenstår er å ovnstekeørretfiletene. 2 stk ørretfileter. Riv sitronskall over ørretfiletene og stek de i ovnen i 13-15 minutter. 2 stk ørretfileter
Dette er en litt justert variant av hans forrett av bakt fjellørret i rapsolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepperSett kaldtKutt bacon i små biter og stek i smør på lav varme til væsken skiller segSil så stekefettet og bland det med olje og eddikØk varmen og stek baconet videre til det blir sprøttStrø på en klype sukker og tilsett noen dråper eddik mot slutten av stekingen, da karamelliserer det segBland salat og persille med bacon og vinaigrette og dandér pent på en tallerkenLegg fisken over og topp det hele med en god dæsj pepperrotrømme og gressløk
Server varm pasta med stekt ørret og hell sausen over. 800 g skinn og benfri ørretfilet. Stek fisken i stekeovn på 200 grader i 15-18 minutter,. Ingredienser 800 g skinn og benfri ørretfilet
*Stek fisken i en stekepanne med litt olje og smør. Denne sprø fisken fikk jeg hos et vennepar for et par år siden, og siden den gang har jeg ofte hatt sprø ørret, men med varierende tilbehør
Smakene er friske som fyrverkeri og den røkte ørreten gjør deg i tillegg mett. Den myke dressing av pepperrot, honning og sitron matcher salat og ørreten perfekt
4 ørretfileter. ♥ Legg ørretfiletene i en ildfast form og bak i ovnen (grillfunksjon) på 180 grader i 18 min. 4 ørretfileter. ♥ Legg ørretfiletene i en ildfast form og bak i ovnen (grillfunksjon) på 180 grader i 18 min ♥ Mos en avokado med salt, pepper og gresk yoghurt