Andebryst er grei og lettlaget mat. Andebryst lages også på denne enkle måten. Gni inn litt salt og pepper og brun andebrystet et par minutter med fettet ned i en tørr stekepanne
Andebryst ca 400gram. Sous vide temperaturer og tips. 21. 05. 2015 kl. 12. 21 i. SOUS VIDE. Ingen kommentarer. Sous vide temperaturer og tipsDette er det jeg har vært fornøyd med, men det er ingen fasit
Denne herlige sausen har jeg brukt til andebryst før, passer helt perfekt til and. Andeconfit er andelår som er kokt i sitt eget fett over lang tid, slik at det blir usedvanlig mørt og smakfullt
bokhvetepannekaker med fyll av andebryst, rukkola, parmesan og pinjekjerner. Mat- og vinklubben Smak sin siste ordinære festaften i 2015 ble viet våre beste restaurantminner
Denne drinken ble servert til sjøkreps, ramsløksmør med grillet vannmelon. Røkt andebryst med fiken, gorgonzola og Mortlach glaze servert med Mortlach 18 year old
Og har du ikke andebryst i kjøleskapet i dag, kommer det nok en søndag neste uke. Jeg liker andebryst aller best med en god rødvinsaus og smørkokte erter
) Smaken minner meg om krydderet som er på amerikanske bbqpotetgullJeg gned andebrystene med dette krydderet og lot det stå litt på kjøkkenbenkenfor å bli romtemperert før jeg grillet
ANDEBRYST. -) Idag skulle den nye aburøyken vår innvies, og det ble gjort ved å røyke ett andebryst. Når den hadde fått varmet seg opp la vi på andebrystet med skinnsiden opp og la på lokket på aburøyken
Andebryst eller hel and, prøv å få tak i økologisk. Gni inn andebrystene med five-spice krydder. Når jeg skal kose meg på restaurant bestiller jeg ofte crispy duck, og det er lettere å lage det hjemme enn du tror
Skjær vekk fett rundt kantene på andebrystene. Smelt honning og chili i en stekepanne, legg i de ferdig stekte andebrystene og glaser dem på begge sider