Jeg bruker ofte andebryst når jeg har gjester og det er flere grunner til det. Man kan både koke og steke flowesprouten, den trenger kort tilberedningstid
and, and med appelsinsaus, and med tilbehør, and til middag, andebryst med rosmarin og hvitløk, andebryst med tilbehør, appelsin, appelsinsaus, balsamico, balsamicobakte cherrytomater, balsamicoeddik, croquetter, croquetter med timian, date mat, datemat, festmat, gourmet mat, høytidsmat, jubileumsmat, jubileumsmiddag, kjærlighet, kremet brokkolisalat, mat til date, middag for to, middag til valentines day, nyttårsaften middag, ovnsbakte cherrytomater, pannestekt nadebryst, romantisk valentines day middag, Romatisk middag, valentines day, valentines middag, valnøtter
grønnsaker, appelsinsaus, glasert rødløk og sopp. Sausen lager jeg av det vi har tilgjengelig her. Snitt fettsiden (små ruter) på andebrystenemed en spiss skarp kniv
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
Rikelig med perfekt rosastekte andebryst, appelsinsaus,Clothildes ristepoteter som forøvrig er verdens beste, og plenty med flotte krispy aspargesbønner som ved siden av erter er den grønnsaken som virkelig funker selv om man kjøper den i frossen tilstand
Et andebryst per person er mer en nok til de aller fleste. For å få skinnet sprøtt hadde vi den noen minutter på grill funksjon i ovnen rett før vi satte oss til bords
Helstekt and med appelsinsaus og konfiterte poteter. Potetene er utmerket som tilbehørtil helstekt and (oppskrift her) eller andebryst (oppskrift kommer her)