Aprikos- og rosinkompott. Kompotten serveres kald eller lun ved siden av den stekte camemberten. Tilsett de øvrige ingrediensen og la det hele små koke under omrøring i ca 20 minutter til aprikosene er møre. 2 dl tørket aprikos
hermetiske aprikosene i kompotten. Dynk kakebunnen med litt av laken fra aprikosene. nederste delen, aprikoskompott på den neste , legg på toppen og smør kremen
Den siste retten som jeg også hadde til middag var ovnsbakt svinenakke med aprikoser, svisker, ingefær og sitrongress servert med potetpuré og en Armagnacsaus
Denne kompotten var enkel, rask og med alle ingredienser i hus så var det bare å sette igang. Resultatet ble en frisk og deilig kompott uten for mye sukker og uten noe jevning
tørkede aprikoser. aprikoser, buljong og vin. tørkede aprikoser. DET BETYR IKKE AT DET IKKE KAN SPISESTvert imot, det er et utmerket tilbehør til mange kjøttretter
Hvilket passet bra siden den gjør flittig bruk av aprikoser og ferskener. Det var noe med utsiktene til å stå og koke ned kraft og kompott i det kjøkkenet som ikke tiltalte meg så veldig
Mos i stykker de hele aprikosene i kompotten med en gaffel. 1 pk aprikoskompott. Kjøtt-terningene kan enten stikkes på spidd og grilles eller stekes i varm panne i olje eller smør i ca 5 minutter
Sil av aprikosvannet. Lag kompotten. La ale ingredienser koke sammen til kompottkonsistens. Ha en skje kompott på toppen og fordel litt oreganokraft rundt