I sommervarmen, som kanskje ikke helt har vist sin største tilstedeværelse i år, kan det smake ekstra godt med litt crispy småsnacks å kose seg med, som et mellommåltid eller forrett
I stedet for tomater, kan du bruke spekeskinke eller eplebåter surret myke i smør på stekepannen. Dette er en nydelig og lekker forrett som er enkel og rask å tilberede
Hvis du ønsker kan du også anrette med et par tynne skiver spekeskinke. Aspargesen er så god at den nesten kan stå alene på en tallerken, men den passer ypperlig sammen med både fisk og kjøtt til forretter, hovedretter og tilbehør til tapas eller grillmat
aspargesmed skinke og brie. Torsk med flambert peppersaus. Forrett. Knekk aspargesen i bunnen av stilken. Legg i ildfast form og krydre med salt og kvernet pepper
Server i dype tallerkener og topp medaspargestoppene og spekeskinke samt en kvast oregano. Kjør suppa jevn med stavmikser og smak til med salt og pepper
Vi kjenner alle til klassikeren medasparges og spekeskinke. Når grønnsakene er ferdigstekt, legger du squashstrimlene på en plate og fordeler aspargesstengene pr strimmel