Mens fersken og bacon står i ovnen blander du sammen krydderet til kyllingen. Kyllingfileten kan også grilles, stekes i elektrisk grilljern eller i ovnen
som du deretter ruller sammen i bacon. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Har du litt dårlig tid kan også filetene stekes på panne til de er gjennomstekte (bare pass på å skru ned varmen litt, men jeg synes absolutt de blir saftigst i ovn
Smaker godt alene eller til for eksempel stekt kjøtt (biff/kylling/bacon/svinefilet etc). Kok brokkoli- og blomkålbukettene i ett minutt slik at de ikke er helt harde når de settes inn i ovnen
Spekeskinken blir sprø og smaker litt som bacon. Kyllingfilet med salvie og spekeskinke. Om du ikke har poteter oppi den ildfaste formen så er det godt med ovnsbakte poteter i tillegg
2 kyllingfileter2 remser bacon8 asparges Til salaten. En håndfull ruccola1 oransj paprika1 rødløkEn neve gresskarkjernerEn neve cashewnøtterTo spiseskjeer linserNoen sukkererterHonning til å ha over Snurr en remse bacon rundt hver filet, og legg dem i en ildfast form sammen med aspargesen. Stekes i ovnen på 200 grader (jeg tok dessverre ikke tiden, men man ser når det er ferdig. 2 kyllingfileter
Pizza med bacon, purre og rødløk. Du må bare følge med når de settes i ovnen. Krydre kyllingfiletene med kyllingkrydder og stek de med litt olivenolje i pannen til de er gyldne og fine på begge sider