Her i hus fryser vi ned kjøttrester i terninger som er til overs fra middagen - visst det ikkje blir ete som restemat - og deretter lager vi en stor kjele med betasuppe der vi også bruker masse grønnsaker og litt poteter
I dag har jeg ikke hatt noe ansvar for middag, Guri har derimot kokt opp en veldig god betasuppe. Jeg innrømmer det gjerne, dette er en artikkel jeg ha vendt tilbaketilmange ganger, det har vært en lang avstandsforelskelse som har fått utvikle seg
Betasuppe, oppskrift HER. Dette er jo opp til hver og en hvor mye en vil “skeie ut” på matfronten, men her kommer noen lavkarbo middags- tips til uken vi har startet på
Lapskaus/betasuppe med pinnekjøtt _betasuppelapskaus. Jeg har vært mat og helselærer en periode, og det var ikke mange av de barna som ikke likte denne
Har du kraft tilovers, så ta vare på den, det kan bli en nydelig grønnsaks- eller betasuppe. Etter mange år i Spania uten tilgang på norsk lammekjøtt hadde jeg glemt hvor godt det også er med lammefrikasse, og egentlig er jo frikasse også tradisjonsmat vil jeg si, så endelig - nå ble det frikasse og nydelig smakte det
Betasuppe, ertesuppe, knokesuppe, småsuppe og småmat. For meg – og sikkert mange andre – er dette maten til mor, gode barndomsminne og smaksrikdom i (over)flod