Server BiffStroganoff sammen med ris eller potetmos og grønnsaker. Del sjampinjong i biter eller skiver og stek sammen med løk inntil løken blir gylden og blank og soppen får en gyllen farge
Du lager jo aldri vond mat, men jeg synes det er godt med fløte og rømme i. Da jeg fortalte Daniel at planen var å lage sunn Biffstroganoff til middag fikk jeg et skeptisk blikk
Men jeg skal absolutt ikkje klage, for jeg kommer jo heim til ferdig middag i kveld☺ Så da deler jeg heller gårsdagens middag med dere, nemlig biffstroganoff
Og da måtte jeg bare benytte muligheten til å lage BiffStroganoff til middag i dag, for det er knall-godt i seg sjøl, men kantarellene gir den ekstra piffen som gjør det hele perfekt
Krydre med både salt og pepper og vend dette inn i biffstrimlene før du steiker de. Serveres med ris og loff, eller på Amerikansk vis med pasta og loff
Tomatpuréen er vel også ganske obligatorisk, så den har også fått være med. Den klassiske BiffStroganoffen inneholder i sin enkelhet rømme, storfekjøtt, løk, salt & pepper
BiffStroganoff er kanskje Russlands mest berømte rett. Bland dem gjerne med den ferdigkokte risen. 2 dl crème fraîche eller rømme (lettprodukt. Smak til med salt, pepper og 1 ss sukker. 2 dl crème fraîche eller rømme (lettprodukt