Tilsett gjær og honning. Jeg eksprerimenterer litt med oppskriften på brød om dagen. Jeg har laget italiensk landbrød, linfrøbrød og nå et halvgrovt brød
Glutenfritt og uten gjær. Denne oppskriften er så enkel og rask at selv den travleste kan fylle fryseren med hjemmelaget, glutenfrittbrød - for så å varme opp skiver i mikroen etter behov
♦ Brødet er uten gluten, sukker, gjær og melk. Her skal dere få et lite tips om et brød jeg har forelsket meg helt i, og som er laget på null komma niks
Ha i sukker og gjær. Jeg kan tenke meg at disse passer veldig godt som tilbehør til en kremete suppe eller middag med en deilig saus der du kan bruke brød/bolle/rundstykkene til å suge opp restene av suppen/sausen
Ha vann, frø, havregryn, fibrex, fiberhusk, sukker/honning og gjær i bakebollen. De aller fleste glutenfrie brødene i butikken har et høyt karbohydratinnhold, og det er jo ikke til å stikke under en stol at mange glutenfrie fabrikatbrød ikke akkurat smaker
Brød spiser jeg mye av, og da bør brødet være godt. Elt deigen ut på melet benk og bak ut til to brød. 1 pk gjær. 250 gram glutenfritt havremel. brødet og etterhev i ca 45 minutter over varmt vann. 1 pk gjær. 250 gram glutenfritt havremel
Ha vann, fiberhusk, melasse, gjær og frø i en bakebolle. Dette brødet har ekstra mye godt i seg for kroppen, både bokhvete, teff, chiafrø og gresskarfrø