Dette er verdens enkleste brødoppskrift, og brødene blir sykt gode. Har du lyst til å bake brød, men er rett og slett drittlei av oppskrifter som ber deg ta en klype salt, en dæsj smør, en knivspiss med sukker i, ikke bruk alt melet osv
Derfor liker jeg å eksperimentere litt med brødoppskriftene mine. De aller fleste glutenfrie brødene i butikken har et høyt karbohydratinnhold, og det er jo ikke til å stikke under en stol at mange glutenfrie fabrikatbrød ikke akkurat smaker
Oftest finner du brødoppskrifteruten frø i denne bloggen. Hvis du blander litt surdeig og en liten knert gjær kan du fortsette med favorittoppskriften din uten å få en utpreget syrlig smak på brødet ditt
Er du likevel ute etter en god brødoppskrift, finner du det her. Bytt ut yoghurten med havremelk, mandelmelk eller vann – så passer de fra 6 måneder. Passer fra 10 måneder pga kumelk
I dag tenkte jeg at jeg skulle komme med en brødoppskrift til dere. Hei. I og med at mini synes brød var godt, så synes jeg det var stas å kunne lage et eget
Lovte jo sist å komme med en oppskrift på KAKskiv (trøndersk for brødskive) så her kommer en selvkomponert brødoppskrift som jeg synes ble ganske så god
Jeg skal innrømme at jeg var litt spent på hvordan dere ville ta i mot brødoppskriftene mine. Det blir for tamt, sånn smaksmessig, med mindre man kjører på med helmelk eller smør
Har noen prøvd seg på en av brødoppskriftene mine ennå. Hei. Håper dere har hatt en fin helg. I så fall regner jeg med at dere har lagt merke til at de ikke er helt som brød du får kjøpt i butikken
Enda en brødoppskrift fra meg, og det er vel fordi det spises mer brød enn kaker her i huset. o)Dette er også en oppskrift på brød som påbegynnes den ene dagen og fortsettes den neste, en metode som gir veldig saftige og holdbare brød