*Pisk så opp kremen og ha den i en sprøytekose og sprøyt deretter dette på makronene. I dag skal jeg dele min oppskrift på disse herlige bringebærmakronene
Bringebær curd (eller bringebærsmør om du vil) er en tykk krem med herlig smak av bringebær. Bringebær Curd er perfekt til å ha som fyll i makroner og cupcakes, som et tynt lag fyll i kaker eller til og med som pålegg på brødmat/knekkebrød
Smoothie bowl med bringebær og mango. Jeg ønsket at fargen på kaken også skulle indikere hva som var inni og brukte derfor aprikossyltetøy (fargen kan minne litt om fersken) og aprikoskrem på hvert lag
Plasser bringebærene langskanten av makronen. Kok det opp til du får en tykk krem. Jeg tenkte siden jeg klarer å lage makroner er ikke dette noe problem, men ALT gikk feil den dagen
Deilig sukkerbunn med vaniljekrem samt friske bringebær. Smør litt krem oppå browniesen, legg marengsbunnen oppå og fyll den deretter med fyll på vanlig måte
Denne smørkremen passer ypperlig mellom to brownies eller til fyll i makroner. Vil du lage slike brownie hjerter og fylle dem med bringebærsmørkrem finner du oppskriften til dem her
Avkjøl i ca en time på stekeplata før du smører mascarponekrem og bringebærsyltetøy (jeg blandet disse to først og fikk en rosa krem) på en makron og setter forsiktig sammen to og to
Eg lagde ein ny vri, med snøfrisk og bringebær. Det var Pascal Dupuy som tok med makronane til Norge, lekre, luftige mandelbakels med ein søt og fløyelsmjuk krem i midten
Bringebærgelé. (Her er det viktig at marengsen ikke er varm så smøret smelter eller at smøret har stått for lenge på kjøkkenbenken og blitt for mykt (en time er nok), da vil kremen skille seg