Smør peanøttfyllet over browniesbunnen og sett kaken tilbake i kjøleskapet i et par timer. Da blei kremen lett å gni utover bunnen☺️ Nå står den i kjøleskap så håper den blir like go som kaka di ser ut
Da er det bare å finne fram bakebollen og kose seg med nystekte brownies. Siden jeg ikke har kakeform i denne størrelsen brukte jeg en ildfastform fra IKEA og det gikk fint (og der får du jo alle mulige størrelser til en rimelig penge)
Denne kaken ble over all forventning god, jeg vil nesten si den er farlig god og jeg tror det må bli en stund til jeg baker denne igjen - myk brownies med salte peanøtter, sjokolade og stekte marshmallows som blir som seig karamell - himmel for en kake, blir ikke helt enig med meg selv - er det kake elleer er det snop
La smøret og sjokoladen ligge i fred mens den smelter, ta så av bollen fra kjelen og rør godt. Bollen må være litt større enn kjelen, slik at bunnen på bollen ikke kommer ned i det kokende vannet
Ha bakepapir i bunnen av kakeformen, og smør kantene. Nam, nam. Glutenfritt mel kan byttes ut med hvetemel, men anbefaler alle å hellerbruke glutenfritt da den sjokolade"kaker" som skal være litt myke (brownie, fondant) blir bedre med glutenfritt mel
Brownies. Smør en kakeform på ca 20x20 cm med bakepapir i bunnen. Jeg kom plutselig på at jeg ikke har lagt ut noe særlig med kakeoppskrifter enda, så følte det var på tide siden jeg laget denne til en venninne sin bursdag forrige helg