Det første en starter med er å lage kokosmakronmassen. Ta å kutt opp ett bakepapir som akkurat dekker bunnen på formen og som går opp på to sider av formen
Jeg kom plutselig på at jeg ikke har lagt ut noe særlig med kakeoppskrifter enda, så følte det var på tide siden jeg laget denne til en venninne sin bursdag forrige helg
For å lage denne kaken må du lage en brownies bunn, og en kokosmousse. I går var jeg innom Amundsen Spesial og fikk med meg nok en boks med «HOT» chilli kakao fra Whittard, på vei hjem plukket jeg også med meg noen ferske kokosnøtter
Kaken tar ikke lang tid å lage og er perfekt som helgekos servert sammen med iskrem. Smør en 18×26 cm panne med smør, legg bakepapir over(da klistrer bakepapiret seg til bunnen)
Jeg kom plutselig på at jeg ikke har lagt ut noe særlig med kakeoppskrifter enda, så følte det var på tide siden jeg laget denne til en venninne sin bursdag forrige helg
Den falt veldig i smak også hos ungdomene, som komenterte at det smakte som brownies med krem. så hvorfor står det da på bunnen at det skal kjøres EN STUND i kjøkkenmaskinen