Fikenmarmelade passer til de fleste oster, men spesielt geitost som chevre og blåmuggost. Med et glass fikenmarmelade i skapet kan vi enkelt gjøre ethvert litt småkjedelig knekkebrød eller brødskive med ost så uendelig mye bedre
I dag serverer jeg lune nektariner med seranoskinke, fylte egg, små krustader med smeltet ost og fikenmarmelade, laksesalat og chorizo med manchego ost og jordbær
Fikenmarmelade. Lag supergode og sunne knekkebrød selv til en brøkdel av hva de koster i butikken. Rist sesamfrøene i en tørr stekepanne til de får litt fargeBland alt det tørre og tilsett vann
Kostentil grisene bidrar til deres utmerkede helsetilstand. Forrige helg var jeg invitert til Parma Italia for å være med på «Festival del Prosciutto di Parma»
tilost, fikenmarmelade for eks eller bare slik de er uten noe på til for eks prosecco eller rødvin. Oppskriften stod i julenummeret til Interiørmagasinet, og jeg bakte de før jul også og laget en liten film om
Til daglig går det gjerne i knekkebrød med gul- eller brunost men innimellom møtes vi skandinavere som bor her i Aghios Nikolaos hjemme hos hverandre på ost, kjeks og vinkveld og da er det litt andre ost- og kjekstyper det går i selvfølgelig
TIPS Klikk HER for oppskrift på herlig Fikenmarmelade, også tilost, klikk HER for oppskrift på Gorgonzola, Philadelphia og Pistasj Overraskelse, et must på ostebordet og klikk HER for oppskrift på nydelige hjemmebakte knekkebrød
TIPS (N) Klikk HER for oppskrift på nydelig Fikenmarmelade og HER for oppskrift på herlig Valnøttmarmelade, også tilost , klikk HER for oppskrift på Gorgonzola, Philadelphia & Pistasj Overraskelse, uunnværlig tilostebordet og klikk HER for oppskrift på nydelige hjemmelagde knekkebrød
Inspirert av Trines fikenmarmelade med portvin, har jeg laget denne marmeladen med gløgg og pære. Kjempegod tilost, og denne skal serveres på nyttårsaften
Lives skikkelig gode fikenmarmeladetilost. Spekeskinkeinnbakt kylling fylt med sveitserostRøykelaks med eggerøreFeltsalat, sherrytomater og mangoKenguru med frest paprika og rødløkSaga blå med fikenmarmeladeLitt å overdrive