Denne uken har vi lagd fiskeboller av Oselias fiskefarse. Muskatblomme er noe mildere og mer aromatisk enn muskatnøtt og har tradisjonelt blitt brukt til fiskefarse, hvit saus til fisk og fiskegranteng
Ingrediensene og matprosessoren bør være kald, fordi da unngår en at fiskefarsen skiller seg. En skulle ikke tro at det å lage sine egne fiskekaker er enkelt
Du kan bruke oksekjøttdeig, svinekjøttdeig, lammekjøttdeig, ja til og med fiskefarse. Enchilada, er noe så enkelt som en tortilla, fylt med det du liker, rullet sammen og bakt i ovnen
Fiskefarsen skal ha en grov konsistensFinhakk purre og paprika og bland dette inn i farsen for håndTilsett saften av en halv sitron, rensede reker, salt og grovkvernet pepperForm farsen til burgere og stek dem på middels varme i 3-4 minutter på hver side til de får en fin gylden overflate
Ha fiskefarsen i en bolle og tilsett saltet. Elt sammen til fiskefarsen er fast. Hjemmelagede fiskekaker er sunt og godt, og det tar raskere tid å lage enn du tror