Fet fisk inneholder mye (makrell, sild, laks, kveite, ørret) og fiskelever. Ønsker du å vite mer om hvorfor vitamin D er så viktig og hvordan du kan skaffe deg nok på andre måter, kan du lese mer om det under
Hvordan barnet blir påvirket av kostholdet. Et sunt og variert kosthold vil altså ikke bare føre til at barnet får nok tilførsel av energi og næringsstoffer, men næringsstoffene i maten påvirker også hvordan cellene modnes og spesialiserer seg underveis
Fiskelever og produkter med fiskelever, som for eksempel Svolværpostei og Lofotpostei. Norsk oppdrettslaks er fri for parasitten kveis, og derfor kan spises rå uten å fryses eller varmebehandles først
Fiskelever og produkter med fiskelever, som for eksempel rognleverpostei. Pålegg er selvfølgelig salami med majones, jordbærsyltetøy uten sukker og ost/skinke er også en slager
Smøroljen er laget av melk fra dyr som spiser hurtigvoksende gress og uten kraftfor. De utsetter tranen for oppvarming slik at de naturlige vitaminene går tapt, sammen med enzymene og det meste som ellers er så bra med ubehandlet fiskelever