Etter noen måneder med travel sommer starter jeg på an igjen med litt blogging. Legg så deigen til heving, dersom ønskelig kan man putte i oliven, soltørket tomat, fetaost eller andre gode ting i brødet før du hever det
Durumhvete har større evne til å oppta fuktighet og gir dermed et lettere og luftigere bakverk. Her har jeg kun brukt havsalt og rosmarin som topping, mens jeg andre ganger bruker for eksempel svarte oliven eller konfiterte tomater
Focaccia er et italiensk brød som er toppet medolivenolje og havsalt. Brødet kan også varieres med forskjellig krydder, rødløk, hvitløk, fetaost, oliven og annet
Det er bare å finne frem det du har av rester som kan brukes til topping og har du ikke rester så finn frem andre ting som egner seg, her ble osterester, soltørkede tomater, oliven og et par typer pesto godt anvendt til topping på porsjonsfocaccia
Du kan tilsette oliven eller soltørkede tomater i deigen hvis du liker det, selv synes jeg focaccia er best uten for mange smaker, det kolliderer ofte med maten jeg skal servere focacciaen til