Det er ingen ting som imponerer meg slik som den franske bondekosten, og særlig alle de fantasiske gryterettene som blir servet, med ingredienser etter årstidene, med bønner, erter og linser som et naturlig element i matlagingen og som gjør retten smakfull, mettende og rik på næringsstoffer
Passer til kje/lammegryte eller ovnstekt svinenakke. Vinen fermenteres i 4 dager med full skinnkontakt i 28º C på ståltanker, og lagres i 6 måneder på franske og amerikanske eikefat, både nye og brukte. 6 måneder på franske og amerikanske eikefat, både nye og brukte
35 % lagres på fouder og 65% på 1, 2 og 3 års gammel franske barriques. Lalama drikkes best temperert til 14º C etter et par timer i dekanteren og da gjere til grillet lammelår med grillet papaya, mango og ananas eller kje/lammegryte
Dette er en perfekt matvin til retter som Wagyu (Kobe) Entrecot eller kje/lammegryte. Vinen lagres videre i 8 måneder på franske og østeriske barriques og tonneaux som er 2, 3 og 4 år gamle. 8 måneder på franske og østeriske barriques og tonneaux som er