Jeg liker min god og tykk, så jeg gjør begge deler. Jeg er lei av pølselapskaus basert på frossenblanding av grønnsaker og vil ha orntlig lapskaus, slik den var når vi kjøpte på Egon
Det finnes vel ingen unnskyldning for å ikke lage seg en kasserolle med godgammeldagslapskaus. Jeg lar det få gode brune sider før jeg har det over i en stor kasserolle
Riktig gammeldags husmannskost dukket frem fra glemselen her i dag, men dette er en så god og enkel middag at jeg er fristet til å servere dette oftere
En godgammeldags kjøttgryte med saltkjøtt, rotgrønnsaker og et sprøtt lag butterdeig på toppen. Scouse – den engelske versjonen av lapskaus er en elsket tradisjonsrett og klassisk pubmat i Storbritania
Kjøttsuppe, hønsefrikassé eller gammeldags kyllingsuppe for eksempel, det er skikkelig god mat, rik på lettfordøyelige proteiner, med masse velsmak og helt uten kunstige tilsetningsstoffer som posene med halvfabrikata er fylt av - det meste av innholdet i disse posene er jo mer eller mindre vellykkede etterligninger av naturlig kraft
Bruk gjerne vårløk eller purreløk om babyen ikke er godt vant med løk enda. 1 pakke strimlet edelgris2 pastinakker (Babyer simpelthen ELSKER pastinakk, den smaker svært godt i gryter). 2 pastinakker (Babyer simpelthen ELSKER pastinakk, den smaker svært godt i gryter)