Hvem har sagt at langpannekaker trenger å være kjedelige. Trendy kaker. ♥ Til karamellen er det viktig at du bruker søtet, kondensert melk, og ikke Viking Melk, som er usøtet, kondensert melk
Dessert, Kaker, Kaker og desserter, Norsk mat, kaker og desserter. Her har jeg brukt en ostekrem som gir et spennende og godt smaksbilde og litt syrlighet til den søte jordbærsausen
Kaker. Den også fin for dem som er allergisk for egg, for her er ikke et eneste egg å finne i røren. Kaken er skikkelig saftig og holdbar i mange dager, kan også fryses
Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Det er sommer og sesong for alle slags avslutninger. Tomatsaus kan også fryses. Dessuten kan den gjerne lages flere dager i forveien, bare oppbevar den kaldt
Langpannekaker. ♥ Sjekk med en kakenål at kaken er helt gjennomstekt før du tar den ut av ovnen, og pass da på at du ikke stikker kakenål i et blåbær, for da vil det virke som at kaken er rå selv om den er helt gjennomstekt
Langpannekaker. Oppskriften er til stor langpanne, så her får du mange kakebiter som er kjekke å ha i fryseren og ta opp litt og litt gjennom desember måned
som du kan smøre på toppen av mandelbunnen. En versjon av Sarah Bernhardt som er veldig enkel og grei. De tiner på et blunk, så det er veldig lettvint å forsyne seg av disse kanskje litt for ofte