Dessert, Kaker, Kaker og desserter, Norsk mat, kaker og desserter. Her har jeg brukt en ostekrem som gir et spennende og godt smaksbilde og litt syrlighet til den søte jordbærsausen
Frokostkaker. Oppskriften er melkefri, eggfri og kan gjøres glutenfri ved å bruke glutenfri havregryn. Skal barnet i huset få kaker til frokost i morgen
) Jeg var veldig usikker på navn på kaken, jeg er litt fan av det spesielt på konf kaker, men på denne med de duse fargene, var jeg veldig i tvil, Det hjalp jo absolutt ikke at jeg hadde glemt den hvite fargen på sørlandet, og dermed var dus farge utelukket, fargen ble litt for sterk til at jeg ville ha den på kaken, jeg løste det med å legge bokstavene utforbi kanten på kaken, så kaken fikk være i fred, men samtidig så ser man at det er til kofirmasjon
Den er svært allsidig og kan tilberedes og kuttes i alle former – rå i salat, grillet eller stekt til kjøtt og fisk, gratinert, i wok og som "ratatouille"
Da lillebroren min, Christian og vennen hans Mathias skulle feire bursdagen sin, ville de ha en Angry Bird kake, og så snill som jeg er bakte jeg det til bursdagsbarna
Jeg er egentlig ikke så fan av råe kaker, men denne smakte fantastisk og er syyykt mektig. Den er full av sunt fett og proteiner, og vil gi deg masse jevn energi som holder lenge