Varm nanbrødene raskt iovnen eller igrilljernet med litt olje, salt og friskkoriander på. Server kyllingspydene på nanbød med raita, friskkoriander, limebåtertil å presse over og littfrisk mango chutney eller pickles
Du kan naturligvis også grille dem om du har en grill. Du kan for eksempel bruke den på pølsene dinei stedet for ketchup eller marinerekyllingspydi sausen, slik jeg gjorde i dag
Tortillas med marinertkylling, grilletpaprika og hot bbq saus. Det er tidligtirsdag morgen. Jeg ble vekket av en aktiv nabo, som romsterte noe fryktelig og holdt det gående mange timeri natt
Grillessamtidig som kyllingen. Stekes iovnen på ca. Trine har isin ukesmeny sitronmarinertekyllingspyd og det var den oppskriften jeg her brukte for å lage mineSiskebab
Her har jeg servert spydene med basilikumcouscous, grillede grønnsaker og fetakrem. Timian, finhakket. Lag først marinaden av sitronsaft, olje, hvitløk og timian
Snu dem når halve tiden er gått. Server med ris, salat og peanøttsaus. Saften av 1/2 løk1 ss soyasaus1 presset fedd hvitløk1 ts ingefær1 ts sukker1 ss olje1/4 ts pepper2 kyllingfileter (blir 4 spyd) ibiterPeanøttsaus Rasp løken i en sil over en skål. Det er bare saften av løken du skal bruke, så press ut det du får til Bland så i soyasaus, presset hvitløk, ingefær, sukker, olje og pepper Bland kyllingfiletbiteneimarinaden, og la det står iminst 30 minutter Legg spydene i bløt en stund før du trer på de marinertebitene av kylling. Legg dem på bakepapir på stekebrett og stek dem enten på grillfunksjoniovnen på 225 grader i 6- 7 minutter, eller på grillen
Vi laget selv kyllingspyd som lå imarinade over natta. Eller det gjelder kanskje ikke for alle da. Blir jo fort både kav og stress med stryking av skjorter, rydding av hus, laging av mat og diverse