Den beste majonesen lager du selv, men det smaker godt med ferdigkjøpt majones også så derfor får du oppskrift på majones som er lettvint hvis du vil lage selv
Den er blant annet herlig til smårettene på hagefesten, en lang søndagsbrunsj, middelhavsmat som moussaka, paellaer og lettere pastaretter og sommerlige retter som for eksempel ovnsbakt kylling med provencalske urter, grillet laks eller en frisk aspargessalat med reker
Økologiske tomater fra Kjærgård modnet entrecote og basilikum fra hagenFersk kongekrabbe fra Berlevåg, grillet vårløk fra Stenersen gartneri, nykål fra Huseby, Fennikel fra Elstøen Gartneri i Lier og hvitløksmajones
Grillet sjøkreps og kamskjell i wasabisaus. kongekrabbe. På onsdag overrasket jeg barna med å ha pakket badetøy når jeg hentet de i barnehagen, så satte vi oss rett på sykkelen og suste til Frognerbadet
Grillet melon. En forrett som kan brukes som hovedrett også, er Salade Niçoise med kongekrabbe. Denne oppskriften fant jeg på Tine for noen år siden og den er faktisk helt konge
Grillet kalv med fersk sommetrøffel, bakt gresskar og gresskarkrem. Sesam-marinert kveite servert med smørstekt kongekrabbe fra Varanger, syltet fennikel og eple
Grillet knivskjell fra Steigen. Kongekrabbe dampet med lyst øl. Posted by Torill Anita. Tweet. For noen dager siden besøkte vi Maaemo , faktisk for første gang
Oppskrift og bilder. Litt tilfeldig, men det hadde seg slik at jeg hadde et kilo fantastisk fin kongekrabbe liggende og vi hadde lyst til å bruke kvelden på hverandre snarere enn å bruke lang tid på matlaging
Kongekrabbeklørne fikk smak av persillesmør, sweet chili og pesto. Kongekrabbeklørne ble klipt opp og påsmurt 3 forskjellige smaker av hjemmelaget pesto, gressløk/persillesmør og sweet chili saus. Så ble de grillet i ovnen i 2 minutter på 220 grader
Vi kjøpte også råfrosset kongekrabbe, og ditto sjøkreps, eller scampi som det heter utenfor Norge. Vi har snoket litt i Sølvskjeen, den italienske kokeboken med mer enn 2 000 oppskrifter fra det italiensk kjøkken
Kongekrabbe - om den er frossen, prøv å få tak i en rå krabbe og kok den selv. Skikkelig sommermat, som smaker best sent på høsten eller om vinteren da råvarene er best