Dette er et tilbehør som passer til alt fra grillmat til fiskekaker som vi hadde til denne middagen. Til denne middagen valgte jeg å lage en hjemmelaget coleslaw
Middagsoppskrifter to dager på rad. Jeg skal innrømme at det er et skjult motiv bak min plutselige iver i å blogge super raske middagen, og det er rett og slett at det testes ut nye oppskrifter til det 10 uker lange onlieprogrammet. #middag #oppskrift #fiskekaker #barnemat #familiemat #søtpotetfrittes #tur 8 and
Fiskekaker treng ikkje å vera kjedeleg. Dagens enkle og kjappe middag vart grovefiskekaker med 82% fisk og texmex tilbehør. 1 pk (4 stk) fiskekaker, 1 pakke bønner, salat, grønnkål, små tomater, 1/4 mango, 1/2 avokado, tacokrydder*, lime og kesam
"Oppskriften er min mors, dette er gode fiskekaker med rik og kraftig smak av sei, det er mat jeg er vant til fra barndommen" - sier Harald Osa til kokk Inge Johnsen i Norgesglasset
bytte ut det grove melet med lyst. Med fare for at noen kan tro at jeg er på vei til å la all bloggingen dreie seg om mat, så kommer det enda en oppskrift her
GROVE makrellkaker er best. Her er oppskriften. Det er morsomt å lage fiskekaker selv. men standardoppskriften ovenfor, gir best konsistens i fiskekakene
Coleslaw som tilbehør (oppskriften finner du her). Med grove, saftige og nystekte hamburgerbrød som er spesialtilpasset fiskekakene og en knaskende sprø og frisk coleslaw blir dette en garantert en hverdagshit rundt middagsbordet