Hjortestek Det finnes metoder hvor man ska la kjøttet ligge i krydder over natten og slikt, men denne fremgangsmåten jeg viser her er enkel og grei Renere Helse
Tjälknöl - Sous Vide Etter et dypdykk i fryseren fant jeg en hjortestek på drøyt to kilo. Tjälknöl er en elgstek som stekes fra frossen tilstand på lav varme i 15 - 17 timer i stekeovnen og avkjøles deretter i en saltlake med diverse krydder i 4 - 5 timer Freddy's Kitchen
Reinsdyrfilet med bakte grønnsaker og plommesjysaus I dag skal vi ha gjester, og da blir det hjortestek tilberedt i slowcooker. Bland sammen eddik, vårløk, stekesjy og krydder, og la det koke opp All den rare maten
Hjortestek Tilsett krydder. Brun kjøttet, dryss på krydder og spe med kokende væske. Er kjøttet dypfryst bør det tine langsomt Varden.no
Hjortestek (Sogn og Fjordane) sil sjyen, lag bruning/jevning av smør og hvetemel, kok dette opp og smak til med krydder og gjerne litt einerbær, fløte, litt brunost og litt rømme Varden.no
Soppgratinert hjortestek Ha i créme fraîche og smak til med krydder. 2 krm blandingskrydder. Skjær steken i skiver og legg skivene i en ildfast form Varden.no