legg svine kjøttdeigen i en bolle å tilsett så søtpotetmosen, revet eple og cajunkrydder. 225 g søtpoteter i biter 400g svinekjøttdeig 1 eple , skrelt og revet (uten kjernen) 2 ts cajunkrydder ( cajunkrydder ) 2 løk 1 ss korriander litt salt og pepper 2 ss oliven olje 8-12 skiver bacon
Her har jeg samlet et knippe forskjellige oppskrifter på dip/sauser med mye smak (Cajun style). Rømmedip er uten tvil den mest populære typen dip i Norge, laget av rømme og ferdige krydderblandinger fra pose og serveres ofte til chips eller forskjellige rå grønnsaker kuttet i biter
Denne variasjonen av CajunKryddermix er basert på en klassisk oppskrift av krydderet. CAJUN MIX. Mine krydderløsninger kan brukes som rub, det gjør det lettere å være "god" på sluttsmakene
Tilsett krydder og urter og bland godt sammen. Cajun poteter. Vend inn krydderblandingen i langpannen med poteter, sitron og løk slik at alt blir godt blandet