Kjøttet er veldig mørt og trenger kort steketid. Hvalbiff er en av mine favoritter. Stek hvalkjøttet i en varm stekepanne med en blanding av smør og olje
Da jeg så hvalbiff i butikken måtte jeg jo bare kjøpe. Hvalbiff var noe jeg regnet med jeg skulle smake og siden fastslå at dette var noe jeg ikke trengte å kjøpe igjen, men der tok jeg feil
Høstgryte med hvalkjøtt og Hvalbiff med tomatsaus og pasta. Stekesmør. Nå har jeg fått tak i fryst hvalbiff, som selges i pakker med to biffer a 200 g til en rimelig sum
stekesjy. Resten av marinaden og stekesjyen siles og brukes til sausen. 1,3 kg hvalbiff, hel. 5) Brun smør i en panne og stek hvalbiffen brun på alle kanter. 7) Sett formen i stekeovn ved 170 grader og stek ca 1 time. 8) Bruk steketermometer og ta steken ut når dette viser 60 grader. 9) Drypp steken med marinaden 2-3 ganger under stekingen. 1,3 kg hvalbiff
Steketid i alt ca. Jeg var i ferskvaredisken på Coop og fikk noen ferske, fine, store hvalbiffskiver. Hvalbiff har meget høy næringsverdi, med mye protein, A og B- vitaminer, og lavt fettinnhold