I det siste har jeg lagetdip av store hvite bønner med sitron,olivenolje og cumin. Det blir ikke mindre attraktivt av at det smaker supergodt, er billig og enkelt å lage
Rømmedip er uten tvil den mest populære typen dip i Norge, laget av rømme og ferdige krydderblandinger fra pose og serveres ofte til chips eller forskjellige rå grønnsaker kuttet i biter
Nå skal jeg lage middag, nachoform med søtpotet - oppskrift kommer i morgen. På formiddagen i dag var jeg på Høgskolen i Oslo og Akershus der jeg snakket om helsejournalistikk før det ble litt hjemmekontor og deretter en treningsøkt med ny og heller spontan pers i dips med ekstra vekt
Vi har lagetdip med bare tre ingredienser. Vi digger dippen til salt potetgull og grønnsaksstaver. En laktosefri variant uten salt og andre ulumske tilsetningsstoffer
Man kan også lage en barnevennlig variant av dipen. Hot dip. Oppskrift på crunchy fiskepinner med hot dip (middag - 2 pers). Ønsker du en barnevennlig variant av dipen blander du 2 ss rømme med 1 ss ketshup
Det er ikke vanskelig å lage taramosalata selv, men den blir naturligvis ekstra god hvis man har tilgang på førsteklasses gresk olivenolje, friske og saftige sitroner, og god tarama
Her kommer et innlegg jeg laget for ihob i vinter. Jeg har laget en dipp av 3 ingredienser. Ved siden av denne bloggen skriver jeg også en blogg for Øvstebø eiendom, om inspirasjon og opplevelser i Sandnes sentrum
Disse kan du fint lage som en middagsrett, men de er gode å spise med kun en dip som jeg gjorde. Ettersom jeg hadde kolje ble det til å lage en variant med det