Fiskesuppe er utrulig godt, ikkje minst raskt og enkelt å lage. ♦ Til slutt har du oppi løk/purreløk skjært i skiver og dei rensede rekene (eg rensa reker sjølv, reker i lake eller kokt scampi tilsettes på samme måte)
Hvordan man lager Paella kan variere akkurat like mye som når vi lager lapskaus eller betasuppe. Det er mange år siden jeg laget Paella sist, og nå passet det bra å lage det igjen siden jeg fikk besøk av en som elsker mat, og en som er mest glad i ris og kylling
Rekesalat er enkelt å lage selv, og smaker mye bedre enn den ferdigkjøpte. Jeg brukte ferdig skrelte reker i lake fra Fiskemannen, men det blir bedre med ferske eller frosne reker
Mange har allerede begynt og søke på 'Nyttårsmeny', dette forslagettil årets siste måltid. Desserten kan du lage dagen før og oppbevare den i kjøleskapet
Skal du gjere det fort og gale kan du til dømes bruke skagenrøre eller andre kjøpesalatar som fyll, men det artigaste er å lage sine eigne rører, med dine eigne favorittsmakar
Den er ansett som en italiensk-amerikansk rett, laget i California av en Italiener. Jeg brukt frosne, som har tint i kjøleskapet -de er mye bedre enn dem som ligger i lake
Det er artig å prøve seg fram med nye smaker og nye måter å lage mat. Varm rapsolje i en panne og tilsett alle ingrediensene, smak til med krydder er alltid lurt
Jeg har laget en tomatbasert suppe med safran, grønnsaker, laks, torsk, reker og blåskjell ✿. Reker MÅ du skrelle selv, de som ligger i lake er ikke gode