Hvordan steke kveite oppskrift oppskrifter

Kveite på mandelflak

Kveite på mandelflak

Dagens oppskrift er et måltid jeg lager så ofte fersk kveite er tilgjengelig, nemlig kveite med mandelflak
Kveite med ovnsbakte rødbeter

Kveite med ovnsbakte rødbeter

Stekes i smør i stekepannenOvnsbakte rødbeter. Kveite. Stekes i 50 minutter i ovnen på 180 grader - vend underveis 1 kilo rødbeter
Kveite med champinjongsaus og grønnsaker

Kveite med champinjongsaus og grønnsaker

Denne oppskriften gir i alle fall en perfekt tilberedt kveite med deilig tilbehør. Jeg har alltid synes at kveite er en vanskelig fisk å tilberede, den blir altfor ofte tørr
Ovnsbakt kveite med mandelpotetpuré

Ovnsbakt kveite med mandelpotetpuré

Legg foliepakkene på et stekebrett/rist og stek i stekeovnen, i ca. Skjær kveite i serveringsstykker. Pensle like mange ark som du har kveitestykker
Helstekt kveite

Helstekt kveite

Sett et steketermometer inn i kveiten der den er tykkest. Skaff deg en hel kveite hos fiskehandleren. En kveite er så full av muskler at den trenger litt tid til mørning, så det kan gjerne gå en uke fra den er slaktet til du tilbereder den
Stekt kveite med nykål, asparges og hollandaise

Stekt kveite med nykål, asparges og hollandaise

Kveite er en fantastisk fisk som smaker nydelig når den er riktig tilberedt. Når jeg tilbereder kveite hender det innimellom at den blir for tørr, det skyldes selvsagt at den har vært varmebehandlet for lenge
Kveite med asparges og sitronhollandaise

Kveite med asparges og sitronhollandaise

Dessuten er det jo stort sett oppdrettskveite i butikkene og den har vel sesong året rundt. Kveite er en fabelaktig fisk som kan smake usannsynlig godt hvis den er riktig tilberedt, men den kan også være tørr som knusk og smake sagflis
Kveita tar noen lengder i Sviddå

Kveita tar noen lengder i Sviddå

Heldigvis hadde vi forutsett det og noen fine skiver kveite har ligget på vent i kjøleskapet siden helgeinnkjøpet
Stekte rødbeteterninger

Stekte rødbeteterninger

Smelt smør i en stekepanne, legg i terningene, krydre med litt salt og pepper. Her servert med kveite og ponzusaus
Kveite med persille og ingefær

Kveite med persille og ingefær

1 skive kveite (hvis den har vært frossen, må den tines først). 1 skive kveite (hvis den har vært frossen, må den tines først)
Gourmet fiskegrateng med kveite

Gourmet fiskegrateng med kveite

Du trenger ikke bruke kveite om du har annen fisk du heller vil bruke, men kveiten gjør fiskegratengen litt annerledes- Jeg har også toppet den med panko og parmesan i stedet for annen revet ost, det vil jeg anbefale at du prøver, det er faktisk mye bedre
Den guddommelige kveita.

Den guddommelige kveita.

Start med å steke fisken på ganske høy varme. Stekt kveite smaker fantastisk. Mat & Oppskrifter, Nyheter Tagget med