Litt tips og spesielt hvordan fjerne hoftedelen pålammelåret fant jeg på denne siden. Når lammelåret er tatt ut av ovnen og hviler under aluminiumsfolie på benken, skal dette stekes ferdig i ca
Litt tips og spesielt hvordan fjerne hoftedelen pålammelåret fant jeg på denne siden. Sett inn steketermometerpålammelårets tykkeste del (pass på at den ikke treffer benet)
Og pass på å få steketermometeret det godt inni kjøttet langs beinet, uten å komme borti beinet (Med steketermometer er du så og si garantert perfekt resultat hver gang)
Sett inn steketermometerpålammelårets tykkeste del (pass på at den ikke treffer benet). Pass veldig godt på temperatur påsteketermometeret hvis du setter opp varmen mot slutten)
, men dette kan variere veldig fra hvordan du vil ha lammet stekt (medium/well done. Her må man følge nøye med påsteketermometeret, for temperaturen stiger raskt og med varm ovn vil den stige litt selv etter den er tatt ut av ovnen
Usikker påhvordan vi gjorde, sjekk ut vår lille instagram story under. Nå man kjøper lam tror vi at man lett kan glemme at lammelåret kan brukes til så mangt
TA VARE PÅSTEKESJYENPÅ BRETTET TIL SAUSEN. Legg det på et brett. Gni kjøttet inn i olje og grill det i panne til det har fått et tydelig og godt grillmønster
Gni de inn med litt olje og legg de på et stekebrett med skinnsiden opp. steketermometer. Grill de på sterk varme under grillelementene i stekovnen til de er blitt møre og skinnet ganske brunt