Kaken kan også fryses og serveres som en iskake. Sjokolademoussekake mednøttebunn. Rør inn melis i den smeltede sjokoladen mens du pisker godt med en liten visp
Jeg bestemte i alle fall for å prøve meg på iskaka mednøttebunn. Jeg har begynt å prøve ut en del lettere produkter, som mager kesam, kremfløte med mindre fett, sukrin osv
Kaken kan også helt sikkert settes i fryseren om du ønsker en iskake i varmen. Resultatet ble en nydelig supersunn rawfoodkake mednøttebunn, sjokoladekrem og jordbærkrem
Oreo iskakemednøttebunn. Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Klassisk daim iskakemednøttebunn. Langtidstilberedningen gjør kjøttet så mørt at det detter fra hverandre bare du er borti det med gaffelen og alle smakene i sausen får tid til å blande seg så godt at de utgjør en fantastisk helhetlig smaksopplevelse