Dette er en real suppe med masse mat i, som egner seg godt som hovedrett til en middag. Italiensk suppe med en rik kjøttkraft med tomatpure, deilige grønnsaker og noen reale smaksbomber i kjøttbolleform
Til hovedrett kan jo svinefilet med føtegratinert jordskokk kanskje smake. Akkurat som balsamico er en mangfoldig smakstilsetter er også italiensk ansjos det
Passer veldig godt som forrett eller en lett hovedrett. Carpaccio ble funnet opp på klassiske Harry's Bar i Venezia i 1950, så det er ikke en gammel tradisjonell italiensk rett som mange tror
Hvis du ønsker vin til middagen vil jeg anbefale en Italiensk Barbera. Ta ut og server ostesuffléen, før du setter deg til bords setter du potene i ovnen igjen, nederst og sett fisken øverst i ovn, så hovedretten blir ferdig mens dere nyter forretten
En flott, slank filet av det fineste ryggkjøttet på laksen skal tilberedes til en carpaccio med nylaget salsa di pomodoro, italiensk tomatsaus av den enkle sorten, med tomater fra vårt lille grønnsak og urteprosjekt på Borgja gård i Bø
Først vil jeg skrive litt om måltidene og hvordan å forstå en italiensk meny og til slutt vil jeg anbefale to spisesteder vi var veldig fornøyd med i Italia
Italiensk mat er en stor høydare i Villa Villere. første hovedrett. De små har sine favoritter i pasta og pizza selvsagt, men voksenavdelingen drømmer ofte om en real italiensk fireretters med antipasti, primi, secondi og selvfølgelig dolce