Den er steinhard og jeg har litt problemer med å kakke meg igjennom de frosne bærene. ) Nemlig jordbærsorbet (med eller uten musserende vin, det bestemmer du)
Dei norske jordbærene må selfølgelig utnyttes for fullt når vi først har fått dei, og dei smaker nydelig i min standard sorbêt eg har delt oppskirft på i mange varianter før
Champagne med jordbærsorbet. Masse gode smaker og enkel å lage med temaet Jordbær og Champagne. Når gjestene kommer har du et par spiseskjeer med jordbærsorbeten i høye champagneglass og heller over med champagne
Jordbærsorbet laget av verdens beste bær- Norske Korona fra Lensvik. Da hadde værgudene endelig bestemt seg for å spille på lag med oss frosne trøndere
Jordbærsorbet. Bruk stavmikser til å mose frosne bær, proteinpulver og sukrinmelis, dander fint med Stevia Canderel eller annen søtning + ferske jordbær i biter
Jordbærsorbét. jordbær, banan og bringebær. 4 porsoner) 400-500 g frosne bær. (5 porsjoner) 300 g frosne bær 3 dl mager vaniljekesam 0,5 dl melis Slik gjør du. 400-500 g frosne bær. 300 g frosne bær
Champagne med jordbærsorbet. Masse gode smaker og enkel å lage med temaet Jordbær og Champagne. Når gjestene kommer har du et par spiseskjeer med jordbærsorbeten i høye champagneglass og heller over med champagne
Jordbærsorbet. -) 200 g frosnejordbær + 1 scoop vaniljeprotein + sukrin/sukrinmelis + stevia vanilla cream (evt + litt kokosmasse og cocosessens) - mos med stavmikser. -)) Og buksa 200 g frosnejordbær + 1 scoop vaniljeprotein + sukrin/sukrinmelis + stevia vanilla cream (evt + litt kokosmasse og cocosessens) - mos med stavmikser
Jordbærsorbét. jordbær, banan og bringebær. (5 porsjoner) 300 g frosne bær 3 dl mager vaniljekesam 0,5 dl melis Slik gjør du. 4 porsoner) 400-500 g frosne bær. 300 g frosne bær. 400-500 g frosne bær
Jordbærsorbét. jordbær, banan og bringebær. 4 porsoner) 400-500 g frosne bær. (5 porsjoner) 300 g frosne bær 3 dl mager vaniljekesam 0,5 dl melis Slik gjør du. 400-500 g frosne bær. 300 g frosne bær
Jordbærsorbét. jordbær, banan og bringebær. 4 porsoner) 400-500 g frosne bær. (5 porsjoner) 300 g frosne bær 3 dl mager vaniljekesam 0,5 dl melis Slik gjør du. 400-500 g frosne bær. 300 g frosne bær
Jordbærsorbét. jordbær, banan og bringebær. (5 porsjoner) 300 g frosne bær 3 dl mager vaniljekesam 0,5 dl melis Slik gjør du. 4 porsoner) 400-500 g frosne bær. 300 g frosne bær. 400-500 g frosne bær