Det du har lagd selv er lagd med kjærlighet og vil bli satt enda større pris på. Lag marsipandeigen – lar du være å skolde mandlene, tar det kortere tid og du vil få en litt grovere look på kransekakedeigen
Brett mørdeigen opp rundt kransekakedeigenmed et trykk på tre steder. Kransekakemassen legges over nougaten som en kule på størrelse med en liten bordtennisball
Lag mandelmakroner ved å legge kransekakedeig i jevnt store topper på bakepapirdekkede stekeplater. Dypp de frosne kakene raskt i den smeltede sjokoladen slik at det legger seg et fint lag utenpå sjokoladekremen
Ha resten av kransekakedeigen i en kakesprøyte og sprøyt rosetter langsmed kanten på kakebunnen. Legg bakepapiret på en stekeplate og smør drøyt halvparten av kransekakedeigen utover i sirkelen
Ha resten av kransekakedeigen i en kakesprøyte og sprøyt rosetter langsmed kanten på kakebunnen. Legg bakepapiret på en stekeplate og smør drøyt halvparten av kransekakedeigen utover i sirkelen
Ha resten av kransekakedeigen i en kakesprøyte og sprøyt rosetter langsmed kanten på kakebunnen. Legg bakepapiret på en stekeplate og smør drøyt halvparten av kransekakedeigen utover i sirkelen