Hell røren i en langpanne med bakepapir. Hvelv kaken over på et bakepapir, gjerne med sukker over bakepapiret (det hadde ikke jeg idag da jeg istedet drysset melis over tilslutt)
Jeg brukte fibersirup i kakerøren og det gjorde virkelig underverker. Jeg kan med hånden på hjertet si at det er mitt beste etter treningsmåltid noen sinne
Sjekk med en kakestikke eller et grillspyd om kaken er ferdigstekt. er det våt røre på stikken lar du kaken stå litt lenger, men prøv å unngå at kaken blir stående for lenge og dermed blir tørr
Rabarbrapai medspeltmel og havregryn og toppet med jordbær. Siden det er helg må det være lov å kose seg litt ekstra (og spesielt når det er så dårlig sommervær), så her kommer en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse og smaker nydelig sammen med vispet krem, vaniljeis eller vaniljekesam
Dette er en høy kremkake laget av to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge (den ble dessverre rosa istedet da jeg ikke fikk tak i wilton sin røde konditorfarge) og en bunn ble farget blå
Jeg simpelthen elsker den sprø skorpen i kombinasjon med det saftige makronfyllet. Pisk sammen eggeplommer (eggehviten sparer du til makronfyllet) og fløte med en gaffel og ha dette i deigen
en kakeform dekket med bakepapir. Jeg bruker svært sjelden hvetemel i baking/matlaging, og bruker heller ikke så ofte speltmel, men av og til så bruker jeg speltmel slik som i denne sjokolade/brownieskaken
Denne chocolate chip kaken med glasur smelter nesten på tungen. Topp med litt ekstra hakket sjokolade. Server med en kopp kaffe eller et glass melk og det blir nesten ikke bedre
Fremgangsmåte Mos banan med en gaffel og pisk sammen med egg, mel, kardemomme og melk. Servér med peanøttsmør og syltetøy, legges gjerne lagvis mellom lappene