Rabarbrapai med speltmel og havregryn og toppet med jordbær. Paien er laget med speltmel og havregryn som gjør den sunnere, og du kan lett lage den sukkerfri med å erstatte sukkeret med sukrin gold (bare husk på at sukrin er dobbelt så søtt som sukker
500 g speltmel siktet. 500 g speltmel siktet. LikFacebook0Twitter0Google+0Pinterest0. Jeg har spist mange gulrotkaker på min vei, og jeg har også bakt mange på min vei, men nå er det over
300 gram sammalt speltmel. 300 gram sammalt speltmel. Fyrstekake er godt. Jeg simpelthen elsker den sprø skorpen i kombinasjon med det saftige makronfyllet
Jeg bruker svært sjelden hvetemel i baking/matlaging, og bruker heller ikke så ofte speltmel, men av og til så bruker jeg speltmel slik som i denne sjokolade/brownieskaken
4 dl helkorn (blanding fra butikken) 2 dl gresskarkjærner 1 dl linfrø 4 dl kokende vann 1 pakke gjær 1 ss honning eller sukker 3 dl lunken vann 3 ss rapsolje 1 ts salt 6 dl Fibra fullkorns hvetemel 3 dl havremel 3 dl speltmel eller mer Fibramel Slik gjør du. 3 dl speltmel
3 dl siktet speltmel (du kan også bruke hvete). 3 dl siktet speltmel. Megapannekaken ser litt «fluffy» ut på dette bilde fordi den akkurat er tatt ut av ovnen, men den synker sammen etterhvert