Fargerik couscoustallerken med fetaost, grønnsaker, kalkunkjøttog baconsurrede dadler. Dette foccacia-brødet tar utrolig kort tid å slenge sammen og trenger ingen elting, men det tar en del timer å heve
Fargerik couscoustallerken med fetaost, grønnsaker, kalkunkjøttog baconsurrede dadler. Blåskjell er fin sommermat som tar kort tid å tilberede og passer både som en lett forrettog til middag når du har gjester over
Husk og ta kalkunen ut av fryseren to dager før den skal stekes og la den tine i kjøleskapet. I år går jeg tilbake til den gamle tradisjonelle nyttårskalkunen
Jg vet at mange foretrekker kalkun ( og jeg skal ikke komme å si at det er dumt valg), men viss du har spist kalkun allerede kan gås være et morsomt alternativ
Nå er vi heldigvis så glad i julemat at vi spiser det hele året, så verken ribbe, kalkun eller and fremkaller angst her i huset, det er utrolig godt å kunne lage all maten uten det minste stress, og det er jo som med alt annet – desto mer du øver, desto flinkere blir du
Kalkunen var saftig og mild i smaken, akkurat perfekt stekt. Kalkun. Kollegaen min hadde laget mat hele uka, og vi fikk et utvalg klassikere fra det amerikanske kjøkken
Meinklang Burgenland Red er nydelig til forretter med spekeskinke eller lettere retter med grønnsaker, kalv, kalkun eller and, og ikke minst italiensk hverdagsmat som pizza og pasta, gjerne med sopp
Husker tilbake til de laaaaange middagene med ribbe, surkål, rakfisk, lutefisk, pinnekjøtt likte jeg ogkalkun var greit, hadde det ikke vært for den forferdelige rosenkålen