Kalvestek steking oppskrifter

Kalvestek i rødvin

Kalvestek i rødvin

Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. Kalvestek, surret ca 1,5 – 2 kg
KALVESTEK I LEIRGRYTA

KALVESTEK I LEIRGRYTA

Jeg gikk tilbake til de gamle utprøvde metodene, leirgryte og langtidssteking. Vi har vel alle hatt vår del av tørre smakløse skiver av okse, svin, lam og kalvestek
Kalvestek

Kalvestek

Saftig og rosa kalvestek med saus og tilbehør. Storfekjøtt er virkelig noe av det diggeste som finnes, og en god, lettstekt, rosa, saftig kalvestek med god saus, poteter og noe snadder tilbehør nærmer vi oss toppen av kransekaken
Kalvestek og baconstekt sopp

Kalvestek og baconstekt sopp

Kalvestek. 1 stk kalvestek. Ta kalvesteken ut av kjøleskapet en stund før tilberedning, ca 1 time. 1 stk kalvestek
Saus til kalvestek

Saus til kalvestek

Men innimellom er det kjekt også, for denne sausen til kalvestek var så godt, at jeg nesten trengte hele sauseskålen for meg selv

Sous vide temperaturer og tips

Kalvestek 1,5kg 58gr i 5,5t. Sous vide temperaturer og tips. 21. 05. 2015 kl. 12. 21 i. SOUS VIDE. Ingen kommentarer
Vitello tonnato

Vitello tonnato

Legg kalvesteken i laken og la den avkjøles i minst en time. Skjær kalvesteken i tynne skiver. 1 kg kalvestek/roastbiff
Vitello tonnato

Vitello tonnato

smør og olje til steking. 600 g kalvestek eller ytrefilet av kalv. Varm stekeovnen til 150 °C. Krydre kjøttet med salt og pepper
Vitello a la Sarda

Vitello a la Sarda

2 kg kalvestek. 4 ss hvetemel. 2 ts salt. 1 ts pepper. 6 ss olivenolje. 2 fedd hvitløk, finhakket. 0,5 purre, finhakket
BROWNIES

BROWNIES

Vi hadde langtidstekt kalvestek som sto 16 timer i ovnen med krydderstekte poteter, gulrøtter og sjy

VITELLO TONNATOmed trøffelmajones

litt kraft fra kalvesteken. Brun kalvesteken raskt i pannen. Jeg har alltid sagt at jeg elsker fransk mat, og at det franske kjøkkenet er det beste som finnes
SYLTET FENIKKEL

SYLTET FENIKKEL

KALVESTEK I LEIRGRYTA. Vi har vel alle hatt vår del av tørre smakløse skiver av okse, svin, lam og kalvestek
Kalvestek med glaserte gulrøtter

Kalvestek med glaserte gulrøtter

Sett stekeovnen på 160º. Smelt smør i en stekepanne, og stek steken rundt det hele ved sterk varme til den blir pent brun

Fylt kalvestek

Ben kjøttet ut. Kok kraft av benene. Fyll. Hakk løken fint og bland den med hakket ansjos, brødsmuler, smeltet smør, ca 1/2 ts salt og 1/4 ts pepper, eggeplomme og rømme
Kalvestek- smelter på tunga

Kalvestek- smelter på tunga

dette er en enkelt versjon av kalvestek, den kan brukes til så uendelig mye mer, med mye spennende tilbehør