Kamskjell oppskrift oppskrifter

Forrett: Kamskjell med soyasmørsaus...

Forrett: Kamskjell med soyasmørsaus...

Fersk kamskjell med soyasmørsaus var det første som slo meg. Mens jeg stod og ventet på at kamskjellene skulle bli renset kom jeg på en annen idè

Kamskjell med verdens beste ertepure!

Enda ei oppskrift me har rappa fra Nigella. Enda ei oppskrift me har rappa fra Nigella. 6 store kamskjell. Varm olja og smøret i ei steikepanne til det byrja å skumma, og steik kamskjella i ca 2 min på kvar side. 6 store kamskjell
Kamskjell med parmesan og parmaskinke

Kamskjell med parmesan og parmaskinke

smør til å steke kamskjellene i. Forbered dette før du steker kamskjellene. Når dette er gjort, er det klart for å steke kamskjellene i smøret
Kamskjell med chorizo og ertepuré

Kamskjell med chorizo og ertepuré

En annen veldig populær cupcakebok som ikke er så kjent i Norge er Hummingbirds fantastiske oppskrifter
Kamskjell med kokos og safran

Kamskjell med kokos og safran

Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjell med kokos og safran. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Kamskjell med chorizo i parmesankurv

Kamskjell med chorizo i parmesankurv

-) Med kjøtt til hovedrett var det greit med noe fra havet på bordet også, og da er kamskjell selvfølgelig et godt alternativ
Kamskjell pasta.

Kamskjell pasta.

Varm en stekepanne med litt smør og olje, og putt i kamskjellene. Så fort du har fått litt farge på kamskjellene tilsetter du vårløk, chilli, hvitløk og paprika
Stekte kamskjell med kremet pasta

Stekte kamskjell med kremet pasta

Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper. La kamskjellene trekke i pannen et par minutter før de anrettes over risonien
Kamskjell med bacon

Kamskjell med bacon

Kamskjell er kjempegodt som forrett. Det salte baconet gir mer smak til kamskjellene og setter prikken over i-en
Kamskjell med safranvinaigrette

Kamskjell med safranvinaigrette

Kamskjell er en smart forrett da det ikke tar all verdens tid å tilberede. 4 kamskjell1 pk safran1 ss smør2 dl hvitvin1 dl hvitvinseddik1 dl ekstra virgin olivenoljePinjekjernerRuccolaSalt og pepper. Stek kamskjellene i smør på middels/høy varme i ca 1 1/2 minutt på hver side til de får en gylden skorpeLegg de over på et kjøkkenpapir og drypp umiddelbart på litt dressingArranger ruccola på en tallerken og plassere to kamskjell på toppenTilsett dressing og dryss over ristede pinjekjernerSalt og pepper. 4 kamskjell

Kamskjell lue / the scallop hat

Oppskrift. Vesla med ny lue - kamskjell lue aka scallop hat i garnet Smart. Smart er et litt tykkere garn enn det som er oppgitt/beregnet til oppskriften,
Kamskjell med avokado

Kamskjell med avokado

Følg gjerne denne oppskriften hos Godfisk. Sjømat passer godt med avokado, men i stedet for reker prøv med stekte kamskjell