Kamskjell sous vide oppskrifter

T-bone sous vide – en perfekt match

T-bone sous vide – en perfekt match

Det var disse sammen med noen flotte kamskjell og et godt stykke chorizo pølse fra Mallorca som spilte hovedrollene i dagens søndagsmeny
Butternut squash suppe og røkt svinekam sous vide med masser attåt:)

Butternut squash suppe og røkt svinekam sous vide med masser attåt:)

Butternut squash suppe med pannestekt kamskjell, lime zest og kokosflak. MEN her på denne bloggen handler det meste om å få testet ut Sviddå (my mean, clean sousvide machine), trykkoker’n og andre høyst imponerende hjelpemidler på veien mot herlige matopplevelser
Sviddå tar en smaksbombe

Sviddå tar en smaksbombe

Her kommer framgangsmåten på Parmapakket breiflabb med rødvinssaus, pannestekte kamskjell og sitron saboyenne til fire voksne
Maraton gourmet til løperne

Maraton gourmet til løperne

Pannestekte kamskjell sørget for en ekstra dimensjon til denne suppen. Ytrefilet sousvide med blanchert spinat og spinatsmør
Blekksprut med linser

Blekksprut med linser

Blanding av kamskjell og hvit fisk. Vakuumpakket og klare for sousvide. Kjøttet formet jeg som to pølser og la i sousvide sammen med blekkspruten
Kongen av Bømlo med svin i bassenget

Kongen av Bømlo med svin i bassenget

Forretten ble en god skalldyrsuppe med pannestekte kamskjell og scampi. Pisk videre til med håndmikser til marengsen er avkjølt, blank og tykk
Utbeining og oppdeling av kalkun

Utbeining og oppdeling av kalkun

Hvordan rense kamskjell. Den beste metoden er likevel sousvide for de som har det. Videre arbeid med låret finner dere lenger nede på siden
Fra havet på en søndag

Fra havet på en søndag

Saftige kamskjell til forrett og loin av torsk til hovedretten. * 12 kamskjell. Salt kamskjell på en side, stek i varm panne med smør ca 1 minutt på hver side. Tilsett 1 dl fiskekraft, kok ned 1/3 og tilsett kraft fra sousvide posen, kok ytterligere ned 1/3. Related 12 kamskjell