Kjøttboller av vilt oppskrifter

Ovnsbakte kjøttboller med lever og spinat

Ovnsbakte kjøttboller med lever og spinat

Næringsmessig er lever en superhelt og en kjempebra kilde til kobber, sink, jern, B vitaminer, A vitamin, D vitamin og aminosyrer samt viktige antioksidanter som støtter din egen lever i sitt avgiftningsarbeid
Hverdagens tomatsaus

Hverdagens tomatsaus

i kjøttpudding, oppå kjøttboller, kokt quinoa, sautert grønnkål, osv. Jeg er egentlig ingen stor fan av pasta (= bearbeidet og næringsfattig) men av og til maser barna seg frem til det

Forsinket godt nytt år 2019!

Gammel klassiker, kjøttboller i frikassésaus. Her kan både storfe og vilt brukes, kjøttet mørnes en uke i kulturmelk før det stekes på lav temperatur
Kjøttboller med pikant krydring

Kjøttboller med pikant krydring

Det går mest i salt og pepper, friske urter og av og til einerbær.  Det er ofte vilt på menyen her i huset, og salt og pepper fremhever viltsmaken på en utmerket måte

kompost,gjødsling,mine kjøttboller,couscous i kjøttform

Det er en bok som det står om alt fra krydderurter,stell av planter,blomster,bær trær og bær busker. Har åsså reinfann som kan brukes men synes den er fin i innkjørselen og fikk i fjor ordnet slik at det ikke vokser vilt

Fløtesaus til kjøttboller

Jeg er vokst opp på kosthold som inneholdt mye bruk av lammekjøtt, derfor er viltsmak og smaken av lam noe av det beste jeg vet

Krydder og Marinader

Tørket mynte er ofte brukt i middelhavslandene, der den i Hellas blant annet brukes i kjøttboller, på Kypros i en spesiell ostekake og i Tyrkia i agurk- og yoghurtsalat

Den gamle kokeboka

Sterke kjøttbollerDisse er kjempegode i pitabrød, med litt salat , hvitløksrømme og salsa til. Det meste har jeg testet flere ganger, og det er eller var mine favoritter

Ukemeny uke 39 – 22.-28.9.

Hjemmelaget tomatsuppe med linser og kjøttboller. Nå er vi inne i en tid der det er en del vilt i butikkene og det er også tid for retter med lam

DRIKKEBULJONG SOM MEDISIN

kjøttboller eller finhakket skinke eller biffkjøtt. (Når det gjelder kjøtt/bein av and og vilt, se egen artikkel her på bloggen