Slik oppsto kleftikoen. Bordet er dekket med grå linduk og linservietter. Lysestakene som ser ut som sølv/sølvplett er laget av glass – passer meg helt ypperlig
Kretisk kjøttpai smakte helt vidunderlig, og jeg tror ikke bildet yter det rettferdighet… men den gode phyllo-deigen med valmue- og sesamfrøtopping skjuler altså et langtidsstekt lamme-fyll, som ligner veldig på retten Kleftiko ( oppskrift kommer senere)
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
- Lam Kleftiko ( tar sin tid- men åååååååå så godt) PS. Er du blant dem som synes at mat tilberedt ute, kanskje over et sprakende bål, smaker bedre enn om den var laget hjemme på kjøkkenet
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Del kjøttet i fire stykker. Lag fire snitt i hver og stikk inn små skiver med hvitløk. Ta et passende stykke aluminiumsfolie slik at det blir plass til alle ingrediensene inni