Klippfisk forrett oppskrifter

Matopplevelser i Ålesund ♫

klippfisk på Bocca. Da ble det forrett på Bocca. Skulle ha spist klippfisk, men fikk til trøst Bacalao i Geiranger og spiste klippfisk pizza i Kristiansund i fjor
BRANDAD HAR JEG OPPDAGET  I SØR-FRANKRIKE

BRANDAD HAR JEG OPPDAGET I SØR-FRANKRIKE

NÅR FRANSKMENNENE LAGER LURE TING AV TORSK OG KLIPPFISK. Ferdig til å fryses nedMen som grateng er den fremdeles lett å lage, smakfullt til en forrett på kjeks eller loff
Brandade, norsk på fransk

Brandade, norsk på fransk

Klippfisk, olivenolje, creme fraiche, hvitløk, sjalottløk, laurbærblad, timian, melk og poteter er det du trenger til denne deilige retten
Klippfiskcarpaccio

Klippfiskcarpaccio

Dermed kan denne forretten ordnes i løpet av en halvtime, med hovedingrediens som kan ligge månedsvis i kjeller/kjøleskap

De 4 Roser Harstad – en av Norges beste restauranter

Posted by Torill Anita. Tweet. ]. Som mer enn alminnelig interessert i mat og vin har vi selvsagt lenge hatt lyst til å spise på De 4 Roser , problemet er bare at restauranten ligger i Harstad, og vi bor i Moss
Klippfiskmos med parmesan – Brandade

Klippfiskmos med parmesan – Brandade

Brandade lages som oftes med potet, jeg har valgt å ikke bruke potet i min oppskrift da den stjeler litt av smaken fra klippfisken
Bolinhos - frityrstekte klippfiskboller

Bolinhos - frityrstekte klippfiskboller

Disse kan du fint servere til tapasbordet eller som forrett. 500 g hvit fisk (klippfisk eller torsk/lettsaltet torsk). 500 g hvit fisk (klippfisk eller torsk/lettsaltet torsk)
Bolinhos

Bolinhos

Planen var egentlig å bruke klippfisken vi hadde kjøpt inn, men den trengte et par dager ekstra med utvanning,så da ble det med lettsaltet torsk

Bacalao a la God morgen Norge

fjerne hvis klippfisken får et oppkok før skinn og ben fjernes. Brandad kan servers som en forrett , lunsjrett eller