Komle uten hvetemel oppskrifter

Raspeball/klubb/komler

Raspeball/klubb/komler

Gutenfri- tillaget. Vi var tre stykker som spiste glutenfrie raspeballer og tre som spiste vanlige. Det er lurt å først lage de glutenfrie raspeballene, og sette lokk på pannen slik at man ikke får mel med gluten i seg
PINNEKJØTT, KOMLER OG SØTPOTETMOS

PINNEKJØTT, KOMLER OG SØTPOTETMOS

Komler se HER. Lag komler. Komlene koker. I dag er det 20. dag jul og da var det på høy tid å spise opp resten av pinnekjøttet i fryseren
Grønnsakssuppe med svineknoke ♪

Grønnsakssuppe med svineknoke ♪

Svineknoker er billig og god tradisjonsrik mat, den blir ofte bruk i ertesupper, den er kjempegod i lapskaus og blir brukt som tilbehør til komle
Heimelaga sunnere raspeballer

Heimelaga sunnere raspeballer

#lindastuhaug #glutenfri #raspeballerglutenfri #raspeballeroppskrift #utengluten #melkefri #sunnereraspeballer #komle #raspeballer #matblogg #matinspirasjon #middagstips
Kvitsøykomla i fiskesuppe

Kvitsøykomla i fiskesuppe

Jeg hadde også fiskesuppe liggende i frysen fra før, som jeg valgte å bruke, komlene kokte jeg derfor bare i ren buljongkraft og tilsatte heller noe av buljongen i suppen når komlene var ferdig
Herlig komlemiddag!

Herlig komlemiddag!

Herlig komlemiddag. Hvem sier at det ikke er mulig å lage en herlig vegansk komlemiddag. Jeg husker når jeg var liten så var alltid torsdag komledag, i så og si alle hjem å på kafeer o
2 paler, bunkring

2 paler, bunkring

Jeg kjørte en tur bortom Hydro Husnes utfyllinga og tok noen kast før komlemiddagen skulle lages. Deretter var det hjem og lage komle, konemoren liker tradisjonell norsk mat som komle og pinnekjøtt
Mormors rullepølse

Mormors rullepølse

Og hvert år tradisjonen tro brukes kraften til å koke kompe/Komle, småkomper som vi kaller det og de skal spises lille julaften, slik har det alltid vært

Året siste fisketur

Deretter var det hjem og lage komle, jeg lager komledeigen og konemoren former komler, vi fikk godkjent av mammo, så da må det jo være bra
Komlemiddag på sjømannskirka

Komlemiddag på sjømannskirka

Skikkelig komlemiddag disket sjømannskirka opp med igår, og ja det smakte norsk, bare synd man blir så fort mett
Thanksgiving i Korea

Thanksgiving i Korea

Ikveld var vi så heldige å være invitert til de amerikanske familiene som bor her på komplekset til å feire thanksgiving, de ordnet med sine tradisjonelle retter, kalkun, stuffing, eplepai, gresskarpai, all verdens godsaker hadde de med, mens vi nordmenn stilte med våre tradisjonelle retter og desserter, jeg hadde derfor med riskrem med jordbærsaus, samt komler, kålrotstappe og bacon

Tid for ti-turne: Dag 1

“Er det liksom kjøtkaker og komle, det. Turnelivet er ikkje berre glitter og glam. Det er også springing langs forlatte landevegar og restaurantar som stengjer før me kjem fram
HARDANGERPØLSE OG SØTPOTETMOS

HARDANGERPØLSE OG SØTPOTETMOS

Til disse pølsene kan man servere komler og kokt kålrot og gulrot. Hardangerpølse er en kjempegod pølse som de produserer hos Johs

Komler / raspeballer

Om du skjærer over en komle og ser at den er glatt inni så er den ferdig. Her er i hvertfall komleoppskriften som jeg bruker, men jeg har endret måten å lage den på og jeg lager aldri mindre enn 2x
Komler med dampet brokkoli og tvp-bacon

Komler med dampet brokkoli og tvp-bacon

Etter at jeg flyttet til vestlandet, har jeg blitt komlefrelst. Om du ikke har kjennskap til komler, er det rett og slett kokte potetballer med byggmel, og kalles også for komper, potetballer eller raspeballer