Syrlig, fyldig smak av sitrus, grønne epler og mango. Kongekrabbe, også kjent under navnet kamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
Skrell mangoen og ta ut kjernen. Legg krabbekjøtt og mangoskiver vekselsvis midt på tallerken. Du kan eventuelt bytte ut klørne av kongekrabbenemed kjøtt fra 1-2 hummere. 4-6 kongekrabbeklør. 1-2 modne mangoer
Litt tilfeldig, men det hadde seg slik at jeg hadde et kilo fantastisk fin kongekrabbe liggende og vi hadde lyst til å bruke kvelden på hverandre snarere enn å bruke lang tid på matlaging
Skrell mangoen og ta ut kjernene. Legg krabbekjøtt og mangoskiver vekselsvis midt på tallerken. 6 stk kongekrabbeklo. 2 stk moden mango. 6 stk kongekrabbeklo. 2 stk moden mango
Legg på litt salat kongekrabbe, mangosalsa og avslutt med majonesen og grovkvernet pepper. La ingefær og sjalottløk surre i panna med lit olivenolje i ca
Maki variantene vi laget var medkongekrabbe, mango og avokado, og laks, avokado og vårløk. Ikke bare har vi sett på tekniske duppeditter, kjøpt kniver og klappet hjort i Nara, men jeg var også så heldig at jeg fikk være med Wakako på matlagingskurs
Skjær mangoen i store biter langs kjernen og skjær deretter mangokjøttet fri for skall ved å legge skallet ned mot bordflaten og la kniven skli flatt med skallet til kjøttet løsner
Wasabi- Japansk pepperrotNori- flak av tørket tang, brukes til makirullerGari- japansk syltet ingefærPanco- japanske ”brødsmuler” kan byttes ut med brødsmuler av loffAlle ingredienser, med unntak av panco kan kjøpes på vanlige supermarkeder, som SPAR og CC-mat