tandoori krydder (fåes på glass fra Santa Maria). Kutt opp kyllingen og krydre med indisk krydder. Denne nydelige gryteretten serverte vi i en bursdagsfeiring
La gryten koke seg inn litt, juster evt. Hakk opp kyllingfiletene, og la bitene stå i marinaden minst èn time(mine fikk bare stå i et lite kvarter, sulten tok nemlig overhånd)
Varm olje i en gryte, men på middels varme. Stekte kyllingbiter i kremet currysaus. Kylling tikka masala er en delikat rett hvor marinerte biter av kylling først blir grillet/stekt og deretter tilsatt kremet, velkrydret saus
Curry & Ketchup og Village Tandoori er to av mine favorittsteder i Oslo. Smelt smøret i en stor gryte og stek løken til den blir gyllen, myk og karamellisert
Når kyllingen er litt avkjølt river du den i biter. 2 kyllingfileter. 1 ts tandoori masala (jeg kjøper min på invandrerbutikk). Start med å salte to kyllingfiléter og legg dem på et bakepapir i stekeovnen i 10 minutter på 200 grader. Tilsett 1 ts tandoori masala og 2 dl kokosmelk. 2 kyllingfileter. 1 ts tandoori masala. 1 ts tandoori masala
I den steker de brød, kjøtt, fisk og kylling. Chicken Tandoori. Prinsippet er, som navnet røper, at du putter alle ingrediensene i samme gryte - inkludert pastaen
Chicken tikka betyr kyllingfilet. Crock-Pot er en elektrisk gryte, som koker maten på lav varme over lang tid, noe som gir utrolig god smak og mørt kjøtt
Ti på topp middagstips uke 3. 22. 01. 2017 kl. 16. 59 i. Uke meny. 7 kommentarer. Herlighet som tiden flyr, vi skal begynne på den 4 uken i det nye året, helt fantastisk
Curry betyr gryte i India -og denne gryten fyller kjøkkenet med gode indiske lukter. Jeg marinerer kyllingen i yoghurt og krydder natten over, noe som gir en herlig smakfull curry
Blad så grønnsakene i den varme gryten og server. Her kommer oppskriften på Indisk tandoorikylling. Ha så i kyllingen som er ferdig delt og sett deretter den marinerte kyllingen i kjøleskapet over natten
Tikka masala med tandoorikylling er absolutt en stor favoritt. Fjern forsiktig skinnet fra kyllingen. Til en stor porsjon tikka masala bruker jegTandoorikylling