Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese. 4 personer4 kyllingfileter1 pk fetaost i olje2 charlottløk2-3 soltørkede tomater1-2 dl grønne olivenParmaskinke eller baconSalt og pepper. Legg kyllingfiletene mellom to lag plastfolie og bank de flate til ca en halv centimeterHa fetaost over i en skål og knus den sammen med litt av oljen med en gaffelTilsett finhakket hvitløk, charlottløk, oliven og soltørkede tomater og bland godt sammenSmør blandingen på kyllingfiletene og rull sammenRull parmaskinke eller bacon rundt kyllingrullen Fest sammen med coctailpinner og/eller hyssingStek rullene i ildfast form på 200 grader i ca 20 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. 4 kyllingfileter
Dette hadde vi til middag i forrige uke. Det inneholder 4 av mine favorittingredienser - kylling, chili, parmasan og bacon - så det kunne jo ikke slå feil
I går laget jeg noen supergode kyllingfileter fylt med ost og pesto, surret inn i bacon. Kyllingfilet fylt med Tine Kremost, pesto og soltørkede tomater
Tørk kyllingfiletene med kjøkkenpapir. Dypp hver av kyllingfiletene godt i egget. Fylt kyllingfilet. 4 kyllingfilet1 dl parmesanost1 dl brødrasp2 fedd hvitløk1 ss paprikapulver1 ts salt og pepper1 egg. 0 4 kyllingfilet
Kyllingfilet fylt med urte- og hvitløkskremost, søtpotetpuré og en smaksrik, spicy tomatsalsa. Fordel massen i den naturlige “vingen” på kyllingfileten
Legg kyllingfiletene i en brødpose, og hell marinaden oppi. 2 kyllingfileter. Kyllingfilet fylt med fetaost1-panne kylling og couscousDel på. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 2 kyllingfileter